Nytårsmenu
MENU MED FISK OG KØD
Appetizer:
Cold cuts af Troldgaardens lufttørret skinke med sort hvidløgsmayo & sesambagte butterdejsstænger.
Forret:
Cremet fiskesuppe med hvid fisk, dildolie, sprøde beder & fennikel/dilsalat.
Hovedret:
Oksemørbrad med svampesauce, quiche af kartofler & løg samt honning/timian bagte gulerødder.
Dessert:
Mandelkage med ganache af hvid chokolade, dertil citronmousse, sprød cookiecrumble & bærcoulis.
PRIS PR. PERSON 425,-
Minimum 2 kuverter
*Tilkøb af osteanretning
3 danske økologiske oste serveret med blommekompot & rugknas: + 45 kr. per person
VEGETARISK MENU
Vegetarisk appetizer:
Pastinakfritter med sort hvidløgsmayo & sesambagte butterdejsstænger.
Vegetarisk forret:
Jordskokkesuppe med ristede svampe, dildolie, ristede mandler & fennikel/dildsalat.
Vegetarisk hovedret:
Braisseret spidskål med sauce verte, quiche af kartofler & løg samt honning/timian bagte gulerødder.
Vegetarisk dessert:
Mandelkage med ganache af hvid chokolade, dertil citronmousse, sprød cookiecrumble & bærcoulis.
PRIS PR. PERSON 425,-
Minimum 2 kuverter
*Tilkøb af osteanretning
3 danske økologiske oste serveret med blommekompot & rugknas: + 45 kr. per person
Bestil din menu i dag. Klik her: KONTAKT OS
OBS: GRUNDET CORONA VIL VI VENLIGST BEDE OM FORUDBETALING FOR AT UNDGÅ KØ OG STIMLEN SAMMEN PÅ AFHENTNINGSDAGEN.
HENT MENU I PDF VERSION HER
▸ NYTÅRSMENU