Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

COOKIEPOLITIK

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Dit Spisekammer
Adresse, by: Nygade 32 A st., 8600 Silkeborg
Tlf.: +45 50 47 92 20
E-mail: info@ditspisekammer.dk

 

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør at hjemmesiden kan genkende dig, ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på hvilke sider du sidst har besøgt samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap. Derfor hjælper cookies os også med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden og øge vores service.

Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gemmer derfor ingen personlige oplysninger (navn, adresse eller lignende) om dig.

 

Hvilken type cookies bruger vi?

På Dit Spisekammers hjemmeside (www.ditspisekammer.dk) bruger vi fire typer af cookies, som indsamler forskellige informationer om din færden på vores side. Du kan læse mere om de 4 typer cookies nedenfor:

1. Tekniske cookies

En webside kan ikke fungere, som den skal, uden de tekniske cookies. De tekniske sørger for at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Det er også denne type af cookies, som gør at du slipper for at skulle indtaste navn og telefonnummer, hvis du for eksempel ønsker at kontakte os via vores formular.

2. Statistik cookies:

Statistikcookies hjælper os med at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden for eksempel hvilke sider du besøger. Disse cookies bliver anvendt til at optimere vores side i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
Google Analytics er en af de statistikcookies vi anvender til at registrere antal af besøg og klik på vores side, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

3. Personaliserede cookies

Der også bliver kaldt tracking-cookies, idet de følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi for at kunne vise dig relevant indhold, baseret på din færden. Disse cookies kommer til udtryk ved at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det du lige har set på.

4. Markedsføringscookies

Marketing cookies minder om de personaliserede cookies, idet de ligeledes tracker din færden på hjemmesiden. Disse cookies fungerer på den måde, at du bliver præsenteret for relevant indhold andre steder på internettet, som relaterer sig til det, du har læst på vores hjemmeside.

 

Hvordan administrerer og sletter du cookies?

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger, og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med Persondataloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Dit Spisekammer
Nygade 32 A st.
8600 Silkeborg

CVR: 39208997

Tlf.: +45 50 47 92 20
E-mail: info@ditspisekammer.dk
Web: www.ditspisekammer.dk

 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, foretage en bestilling eller kontakte os på mail eller telefon, mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til info@ditspisekammer.dk

 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Varetage din bestilling af take away og mad til arrangementer ud af huset
  • Besvare forespørgsler/henvendelser vedr. vores produkter og ydelser
  • Indgåelse af firmaaftale eller andre særaftaler
  • Markedsføring

Eksempel på data, vi indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, telefonnummer, e-mailadresse, firma, firmaadresse, betalingsoplysninger, virksomhedsoplysninger som for eksempel CVR-nummer, EAN-nummer, mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler vi i forbindelse med din bestilling. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at vi kan udføre din bestilling eller besvare din henvendelse.

 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for os at gennemføre din bestilling eller besvare din forespørgsel, da vi ikke kan håndtere din henvendelse eller ordre uden dine oplysninger. Derudover vil vi ligeledes ikke kunne kontakte dig med vigtige informationer om din ordre, inkl. spørgsmål vedr. din bestilling.

 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data, vi indsamler, eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder, der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester, der agerer på dine vegne, og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet.

 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Bestil Take Away

Bedste Take away i Silkeborg. Fokus på økologi ... Sundt, nemt og lækkert.

KOM FORREST I KØEN ...

JA TAK - INVITER MIG MED

Vi har friskbagte cookies! De giver os indblik i hvordan du bruger hjemmesiden og understøtter vores markedsføring.